Problem med bokning i Krugerparken

Första helgen på länge som vi är hemma och som jag inte behöver jobba precis heeeela helgen…
Idag sov jag ända till kl 8.00 som nog är rekord för mig sen vi flyttade hit och på morgonen jobbade jag några timmar medans Fredric gjorde ordning en jättegod fruktsallad till frukost. Älskar den här tiden på året när alla meloner, ananas, mango m.m finns i överflöd!

Har haft problem med en bokning där krugerparken på något vis lyckats slarva bort en familjs bokning i Skukuza lägret..under mellandagarna! Hela parken är uppbokad men nu hade jag tur och hittade ett jättefint eget hus till den här familjen i Marloth park, en angränsande park till Kruger där t ex ett av mina favorit safari ställen “Bushwise safaris” ligger.

Safari i Krugerparken med Bushwise

Kolla in http://www.khayaromantica.com/.

Perfekt för en familjer eller större sällskap. Stort hus med självhushåll, privat pool m.m i ett natur reservat ca 15 km från Crocodile Bridge gaten i Krugerparken. I Marloth park finns inga av de större djuren men det är ändå mysigt att ha zebror, giraffer m.m omkring sig och det är väldigt nära till Krugerparken.

Uppgradering för familjen i fråga så de tog ändringen med ro och egentligen passar detta dem bättre så det löste sig bra tillslut men visst fick jag magont när jag först fick reda på vad som hänt.

Ikväll har vi hyrt film och tänkte innan dess försöka oss på pusslet igen…Ett ålderstecken kanske att man sitter hemma och pusslar en lördag kväll? Tråkigt kan tycka men precis vad jag behöver känner jag.

Imorgon kommer K & D på besök från Pretoria. Ska bli underbart att se dem igen!

(Visited 59 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Problem med bokning i Krugerparken
  1. Anonym skriver:

    Tusen tack för att du kunde lösa det så bra, ser jättefint ut! Vi längtar / Familjen Wegelius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.