Besvikelse

På söndag hade vi hoppats kunna åka till Kirstenbosch för söndagskoncerten med Freshlyground men biljetterna tog slut supersnabbt över internet och inte heller i Kirstenbosch fanns några biljetter kvar 🙁

Synd då jag tycker de är ett jättetrevligt band men vi satsar på en söndagskoncert lite längre fram istället och då tänker jag minsann vänta vid disken när de öppnar!

Igår var jag i Somerset West på en hotellinspektion för en simgrupp som kommer ner i Jan och sedan hade jag möte med Aroundabout Cars. Ett hyrbilsföretag som ofta har bra priser. Kommer ha en länk till deras boknings central så småningom. Det som är bra med dem är att de kan hämta och lämna från hotellen utan extra kostnad..och man får vara 2 förare på en bokning utan extra kostnad heller…

Till lunch käkade jag, Fredric och Sara lunch på Wafu i samma byggnad som Wakame, Muille Point. Där har de härliga soffor ute på en altan med utsikt över havet. Och sen har de jättebra sushi, dumplings etc…Ett ställe som vi gärna lunchar på 🙂
Inte superbilligt men atmosfären och maten är bra och något man kan unna sig någon gång då och då.
På kvällen kom Sara hem till oss och vi upptäckte att vi alla gillar att lägga pussel! Vi slet i timmar med ett 1000 bitars pussel och hade ändå kommit en bit när imorse, medans vi var iväg och käkade frukost ute, vår städerska städat undan det! Flera timmars jobb helt puts väck borta! Måste erkänna att jag blev lite sur på E för att hon bara tagit bort ett pussel som vi noga ställt undan på ett separat bord men så är det när man har en ivrig städerska. Nu har jag sagt till henne att hon måste fråga först.
Men jag får väl skylla mig själv för att jag inte var tydligare..
Ja, ja… Så nu vet ni att jag förutom vin nörd, även är pusselnörd..ha ha..
(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.