Picknick i Kirstenbosch

Igår var vi till Kirstenbosch botaniska trädgård för att lyssna på det populära bandet Freshlyground och äta picknick med våra vänner. Vi hade tur med vädret och humöret var på topp! Freshlyground är ett av de största banden här i Sydafrika och ni kommer väl ihåg att de var med och sjöng i Shakira´s Waka Waka?

Igår framförde de Waka Waka på egen hand och hela publiken stod upp och dansade med. Älskar söndagskoncerterna på Kirstenbosch! Glömde som vanligt bort att ta kort, så dessa är de enda jag har..ha ha!

(Visited 65 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.