Perfekt dag för jobb

Somnade innan kl 22.00 igår och sov båda två som stockar fram till 8 imorse. Så himla skönt att få sova ut efter en hektiskt vecka.

Har fått låna våra goda vänners semesterbostad i Muizenberg och här kommer vi spendera veckan som är kvar innan Sverige-resan.

Är så tacksam över våra vänner som alltid ställer upp…Någon som vi fått lämna sängen hos så att jag har någonstans att bo mellan turerna jag ska guida, förvaringsplats för våra viner, andra vänner som förvarar viktiga papper m.m och nu K & D som lånat ut sin lägenhet + garage som vår bil kommer få stå i under vintern.

Ni är alla helt fantastiska!

Idag är det jobb som gäller och med tanke på det murriga höstvädret med dimma och regn i luften så känns det helt ok att tända en brasa och sätta igång. Har massa roliga bokningar jag jobbar med och ett flertal kunder som ska resa med oss en andra och tredje gång!

Så himla kul & ett bevis på att det vi gör fungerar.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.