Jukani flyttar till Plettenberg Bay

Många av våra kunder har besökt Jukani, ett Wildlife Sanctuary strax utanför Mossel Bay precis i början av det som kallas för Garden Route om man kör från Kapstaden.

 Här har man tagit hand om diverse djur, främst kattdjur som lejon, tiger, gepard, leopard och även jaguar. (Så alltså inte bara djur som hör hemma i Sydafrika, utan från hela världen).

www.jukani.co.za

Ett informativt litet utflyktsmål för hela familjen.

Dessa djur kommer aldrig att släppas ut i det fria igen utan Jukanis mål är att se till att djuren är skyddade från jakt m.m och får ett så behagligt liv som möjligt i fångenskap.

Nu i maj kommer Jukani flytta till Plettenberg Bay och detta kommer säkerligen bidra till fler besökare. Plettenberg Bay ligger centralt längs Garden Route och här finns gott om sk “sanctuaries” att välja mellan.

Jukani tillhör samma “kedja” som populära Monkeyland och Birds of Eden och man kommer kunna köpa ett pass som ger inträde till alla 3 parker.

(Visited 85 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.