Packat och klart!

Sitter på tåget från Karlstad och Fredric sover som en stock brevid mig. Har varit helt galet hektiska dagar och F har varit så jäkla duktig och slitigt som ett djur. Han bodde i lägenheten 8 år så ni kan ju tänka er vad mycket saker han hade lyckats samla på sig under åren som gått.

Men nu är vi äntligen färdiga. Vårt liv i Sverige nedpackat och magasinerat och nu väntar ett mer permanent liv i Sydafrika och denna bloggen kan återgå till att handla om det den heter…

Är väldigt stolta över att vi lyckats hålla packningen till 1 liten + en stor resväska+ handbaggage och jag tror minsann att vi har några fjuttiga kilo tillgodo 🙂

Vi har ju även massa saker magasinerade i Sydafrika så helt pryl-lösa är vi ju knappast.

Hade förresten ett sista panik scenario på väg till tåget när vi insåg att F glömt sin plånbok hos sina föräldrar men med passet kommer man ju långt och posten brukar ju fungera hyfsat(!)

Ikväll ska vi ta det lugnt på hotellet  i Stockholm och bara vara. Längtar faktiskt efter att få se på teve. Har ju inte haft teve på över 3 år så det känns nästan lyxigt 😉

(Visited 67 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.