OLW dipp och Ostbågar

Har blivit extremt mycket jobb för mig de senaste veckorna så ikväll bestämde jag och F oss för “entourage maraton” på datorn. Det är liksom höjden av lycka för mig just nu. Att kunna krypa upp i sängen med laptopen riggad, OLW Fresh Island dipp, morötter och gurka och lite svenska ostbågar på det… Så det blev denna veckas “date” för mig och F.

Jag har lovat min kära sambo åtminstone en kväll i veckan då Sydafrikaexperten inte finns i vårt liv…

F ligger och sover så sött redan..och jag är tillbaka för mitt andra skift för dagen..Ser ut att bli ytterligare en 18 timmars arbetsdag. Men vem sa att vara egenföretagare är enkelt?

Imorgon har jag möte inne i stan med en av Safari operatörerna baserade i Durban och sedan har jag en annan ganska stor grej på g. Har skrivit under kontrakt och allt men vill nog suga lite på karamellen först 🙂

(Visited 137 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.