Nyheter på hemsidan

Som ni kanske kommer ihåg så blev vår hemsida hackad tidigare i våras och tillslut bestämde vi oss för att ta bort den helt och börja om från scratch.

Ett projekt som inte är färdigt på långa vägar…

 Vi har fortfarande massa nya bokningar inför nästa säsong som kommer in så hemsidan har helt enkelt fått vänta… Men nu har jag bestämt mig för att ta ett ryck och lägga till några nya sidor iallafall…Designen är bara tillfällig så den får ni ha överseende med men förhoppningsvis är ändå innehållet helt ok.

www.sydafrikaexperten.se

Så nu är min deal med mig själv att jag jobbar med bokningar fram till kl 17.00 varje dag och resten av kvällen lägger jag tid på hemsidan…

Idag lade vi upp ett nytt safari-erbjudande som ni kan läsa mer om HÄR. En prisvärd lodge i Krugerområdet som vi ger extra rabatt hos 🙂

Walking safari med Africa on Foot.

På detta ställe specialiserar man sig förutom jeep safari, på sk “Walking Safaris” för den som vill vandra i naturen.

Har ett flertal andra för oss nya safari lodger som jag kommer lägga till och även förhoppningsvis kunna erbjuda lite rabatt.

På tal om erbjudanden så kommer vi även i år erbjuda 500kr rabatt på alla bröllopsresor 🙂 och vill man gifta sig i Sydafrika, har vi väldigt bra priser för vigsel och bröllop.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.