Nyår i Kapstaden

Om man ska fira nyår i Kapstaden och vill äta en finare middag på restaurang så är det hög tid att boka bord.

Här kommer en lista på några av de ställena som erbjuder nyårs supe el har en speciell meny på nyårsafton. I vissa fall kräver de att man betalar 50-100% i deposition för att bekräfta en bokning.

Savoy Cabbage– Fine Dining restaurang vid Heritage Square. Stor favorit hos våra tidigare kunder.Erbjuder en nyårssupé för R900 per person + 10% service charge

Five Flies– En väletablerad restaurang som funnits i många år. Erbjuder en 3-rätters middag för R795 per person inkl service charge.

La Mouette- Trevlig restaurang i Sea Point som erbjuder 4-rätters middag för R495 per person.

Ricks Café– Härligt avslappnat ställe med mycket drag, helt ok mat och mycket folk. Ligger på Park Rd som är en liten gata med flera restauranger off Kloof Street. På Ricks får man betala R125 per person i entreavgift och då ingår en appetizer platter, en shot vodka samt ett glas bubbel vid tolvslaget. Vill man äta middag så kan man beställa från deras ordinarie A´la Carte. Bordsbeställning rekommenderas!

Pigalle Vill man slå på stort med 5-rätters middag + dans så kanske Pigalle´s Nyårskväll lockar. Pris: R1250 per person

Quay Four– Vill man vara nere vid Waterfront med bra utsikt mot fyrverkerierna så är detta ett alternativ.. På nedervåningen och Tavernan kostar det R650 per person och på övervåningen serveras buffet som kostar R1450 per person. Dj och live band.

Linbanan upp på Taffelberget är också öppen på nyårsafton och sista linbanan upp på berget går kl 23.00 och sista linbanan ner kl 01.00. Deras sunset special som är halva priset efter kl 18.00 gäller även under nyårsafton.

Ja, detta är ett urplock av vad som erbjuds men i vilket fall som helst utlovas stor fest i Kapstaden!

(Visited 742 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.