Flyg till Johannesburg för 5449kr

Tidigare idag släppte Lufthansa billiga biljetter till Johannesburg. Boka innan 13 dec och res i feb-mars så finns det biljetter för så lite som 5449kr t/r. http://www.lufthansa.com/

Sydafrika är ett stort land och inrikesflygen billiga så mitt tips är att man kortar ned restiden genom att flyga de längre sträckorna och bara väljer 2 el max 3 stopp under sin resa. Är många som vill försöka täcka så mycket som möjligt på en väldigt kort tid.

Det blir vääääldigt mycket tid i bil.

Flyger man till Johannesburg så kan man därifrån exempelvis ta ett inrikesflyg till Krugerparken, göra safari, flyga ner till Kapstaden och ha det som bas i gott och väl en vecka och sedan flyga tillbaka till Johannesburg för hemresa….
Bor man i Kapstaden el vindistrikten i säg 10 dagar så har man gott om tid att utforska området och slipper spendera på tok för mycket tid i bil…

Kontakta oss så hjälper vi er sätta ihop en resa som passar er och era önskemål.

info@sydafrikaexperten.se

(Visited 75 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.