Nya reglerna för resor till Sydafrika med barn skjuts upp

I juli skrev jag ett inlägg om de nya reglerna som Sydafrika infört gällande in och utresa ur landet för barn under 18 år HÄR.

 Imorse släpptes nyheten att dessa nya regler INTE kommer börja gälla 1 okt som tidigare sagts utan nu istället skjuts upp till 1 juni 2015.

Så om ni planerat skaffa personbevis på engelska för en resa i höst, men inte hunnit…ingen brådska alltså…som det ser ut JUST NU…dvs…

Skönt att se att Home Affairs faktiskt tagit åt sig av den enorma kritik som ovan regler fått, men är fortfarande många som är väldigt upprörda över flera andra punkter i de nya reglerna så detta är säkerligen inte det sista vi hör…

(Visited 55 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.