3 månader redan

Ja, det är precis som alla säger..Så fort man får barn verkar tiden gå extra fort och det är svårt att ta in att det redan gått 3 månader sen lille Wilmer kom till världen.

Vet inte vad vi gjort för att förtjäna en så himla go och glad bebis!
Han har sovit som en prins sen dag ett och vaknar en gång per natt för att äta och sover gärna till 7-8 varje morgon. Är självklart medvetna om att detta kan ändras över en natt men tycker än så länge att livet som småbarnsföräldrar är helt fantastiskt kul!

 Jag passar på och går upp vid 5-tiden för att hinna jobba ostört några timmar och resten av dagen blir det intensiva jobbstunder när lillen sover…resterande tid njuter både jag och Fredric av att kunna spendera tiden med plutten.
Fungerar riktigt bra även om vi fått trappa ned lite på tempot med företaget.

Nu börjar det dessutom närma sig resan ner till Kapstaden igen. Eller…är fortfarande nästan 6 veckor kvar (flyger ner 27 okt) men det är mycket som ska hinnas med och fixas innan dess.
 Just nu håller vi på och kollar vad det kan tänkas kosta att köpa ett sk Airshell som man kan packa barnvagnen i.
Eftersom det kommer bli ett flertal flygresor under de kommande åren, känns det som en bra idé att skydda vagnen ordentligt.
Sedan är det det där med packningen…Förstår inte hur vi ska få med allt med tanke på att vi packar bilen proppfull om vi åker iväg bara för en natt…men det ordnar sig nog. Flyger med Turkish och de har ju bra bagageregler där man som vuxen får ta med 30kg vardera.

(Visited 146 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
3 comments on “3 månader redan
 1. eastcoastmom skriver:

  Så otroligt gullig grabb!

 2. Loella Tandoc skriver:

  Jisses vad de växer våra små – helt underbara foton på dig och Wilmer! Kram på er!

 3. Bokcaféet i byn skriver:

  Så fin han är er lille prins!
  Kram Anna i Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.