Nu kan man köpa Notutus armband även i Sverige

Under senaste halvåret har vi ju med spänning följt 5 Steps och även varit med och sponsrat några av deras projekt i en av kåkstäderna utanför Johannesburg.

 Deras första projekt/steg var att samla ihop ett startkapital till Notutu som ville börja tillverka armband som hon sedan skulle kunna sälja till turister som besöker området hon bor i.

 Projektet har gått över all förväntan och Notutu jobbar på för fullt och nu kan de som vill, köpa dessa armband även i Sverige.

Armbanden kostar 30 SEK + Porto 7 SEK (inom Sverige). Vill du köpa ett eller flera armband så sätt in pengar på 5 Steps Bankgiro och maila dem er adress till: swedenfivesteps@gmail.com så skickas armbanden så snart som möjligt.

(Visited 200 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Nu kan man köpa Notutus armband även i Sverige
  1. Johanna skriver:

    åh vilket bra projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.