Kirstenbosch Treetop Canopy walk

Efter en hel del förseningar så har man äntligen blivit färdiga med “gångbron” uppe bland träden i Kirstenbosch botaniska trädgård och i måndags var det första dagen som folk fick möjlighet att prova den. Har läst på flera bloggar att det var en riktigt trevlig upplevelse och jag ser fram mot att själv besöka den senare i år.

Kirstenbosch Botaniska trädgård är definitivt värt ett besök när man är i Kapstaden och även om man inte själv har ett intresse för botanik, så är omgivningarna underbara och mitt tips är att man tar med sig en picknick att njuta av under de stora maffiga träden, med baksidan av taffelberget i bakgrunden.

Befinner man sig i Kapstaden en söndag (nov-april), ska man absolut köpa biljetter till de populära söndagskonserterna med kända sydafrikanska artiser.

Inträde till parken kostar R45 per vuxen och R10 för barn under 17 år. Enklaste sättet att ta sig dit är att åka den blåa linjen med sightseeing hop-on hop off bussen.

(Visited 127 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.