Nu har nya restaurangen på Morgenster öppnat

Morgenster är en jättetrevlig gård strax utanför Somerset West, där man kan göra både vin och olivprovning.

Efter att den populära restaurangen Sofia´s stängde för ett par år sedan, har det länge spekulerats i hur den nya restaurangen kommer se ut och vilken kock som kommer husera där och ända sedan jag fick nyheten om att det är Giorgio Navas nya “bebis” så har jag sett fram mot att det skulle öppna igen.

 Giorgio driver sedan tidigare 95 Keerom och Carne inne i centrala Kapstaden och jag har aldrig varit besviken på någon av dessa restauranger.
 95 Keerom är en Italiensk Fine dining restaurang och Carne är precis som det låter, en köttrestaurang..och en riktigt bra sådan!

 Idag slog man upp portarna på den nya restaurangen: 95 at Morgenster 
Finns inte speciellt mycket info på hemsidan än men av det man kan se på menyn så tror jag det kommer passa väldigt bra för lunch och med fokus på det italienska köket, tror jag det kommer passa Morgenster väldigt bra, som ju specialiserar sig just på italienska druvor och gör sina viner i italiensk stil. 
Restaurangen är öppen för lunch tis-söndag.

www.95atmorgenster.com

95 at Morgenster ligger vackert vid en damm och med bergen i bakgrunden och när man ändå är i området, tycker jag att man också ska passa på och besöka Vergelegen som är en annan väldigt vacker gård, med gamla byggnader och en fantastisk trädgård och vackra ägor.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.