Nominerad för bästa blogg om att leva och bo utomlands

Just nu pågår det en tävling på Supersavertravel där man ska utse den bästa Resebloggen, USA bloggen, Asienbloggen, fotobloggen och bästa blogg om hur det är att leva och bo utomlands. Någon har varit så snäll och nominerat min blogg i den sistnämnda kategorin så nu vore det jättekul om jag fick fler nomineringar.

Tävlingen går till som så att man under de kommande 2 veckorna kan nominera/rösta på bloggar som man tycker platsar i de olika kategorierna och sedan väljer juryn ut ett visst antal finalister som går vidare till en omröstning. För att komma vidare i tävlingen så är många nomineringar/röster till en fördel.

Allt man behöver göra är att klicka på den HÄR LÄNKEN så kommer man direkt till sidan där man kan nominera/rösta och sedan klistrar man in min bloggadress:

  http://minna-sydafrika.blogspot.com

och fyller i sin egen mailadress.
Självklart behöver ni ju inte nominera/rösta på just min blogg, utan har ni en egen blogg el vet någon annan blogg som ni vill ska vara med och tävla så ska ni naturligtvis nominera dessa.

Travel Blog Awards 2014!
Leta efter billiga flyg till semestern hos oss, vårt enorma utbud av flygresor ger dig bra resultat!
(Visited 54 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.