Nöjda kunder :)

Nu har säsongen kommit igång ordentligt för mig (kom ju inte igång förrän i nov så missade ett par månader och flesta av mina kunder åker nu i Jan-Mar.)

Fick ett supergulligt mail från C & A som precis kommit tillbaks från sin resa under nyår och en bit in i Jan. De var jättenöjda överlag och skrev bl a att safarin på Umlani är ett minne för livet!
De passade även på att köra längs Garden Route, hoppade världens högsta Bungy, dök med vithaj, vindistrikten, vandring upp på taffelberget, ett besök i kåkstäderna och mycket mer..De verkar haft en härlig semster och här kan ni se ett par av deras semesterbilder…

Deras favorit restaurang längs resan är den välkända 34 South nere i Knysnas “waterfront” och de tipsade dessutom om en organisk restaurang som jag själv inte besökt: Zucchini, strax utanför Wilderness.

C&A har även tipsat sina vänner om Sydafrikaexperten så just nu sitter L & M på planet ner för en resa i Kwazulu Natal området med safari, dykning och vandring i fokus.

Så himla kul när folk är nöjda och tipsar vidare..Helt klart bästa reklamen man kan få så ett jättetack till C&A för att ni valde att resa med mig trots att jag knappt hade kommit igång!
(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Nöjda kunder :)
  1. Caroline skriver:

    Det är vi också glada att vi gjorde! Lycka till med företaget! Vi tipsar vidare! /Andreas & Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.