mycket som ska fixas

Nu när jag väl insett vad som faktiskt har hänt och ska försöka komma på en plan så vet jag inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Flygbiljetter ska fixas och vad ska jag göra med alla mina saker?
Eftersom jag levde i tron att jag skulle bli kvar här nere i princip för gott och tidigare aldrig haft något helt eget så har jag införskaffat massa grejor. Nästan bara för att jag kunde.

Tidigare flyttar har alltid varit ganska enkla egentligen..oftast hyrt möblerat och det har mest handlat om att få ner det absolut viktigaste i en 20kg väska… Ha ha ha..nu har jag ett hus med 3 sovrum fullt av grejor. Mina grejor. Mina besparingar. Det är allt jag äger.

Ja, ja. Försöker hitta flyttföretag för att se vad det skulle kosta att skeppa hem i container men är nog inte värt det. Får nog helt enkelt börja om igen. Från början.

Lutar mot att jag kommer hem i slutet på aug. Skulle hemskt gärna stanna lite längre och om inte annat försöka knyta så mycket nya kontakter som möjligt för mitt nya projekt medans jag ändå är här men utan pengar så funkar inte det…

Men en sak vet jag..detta är inte det sista Sydafrika har sett av mig. Jag kommer tillbaka förr el senare. Och det känns helt ok.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.