Mulderbosch

Igår hade vi stämt lunch med Peter och Kattis som driver The Beautiful South Guesthouse i Stellenbosch, som vi också jobbade på under några år.

Var evigheter sedan vi sågs sist och inte alltid lätt att hitta en dag som passar alla nu mitt i högsäsongen men nu så!

Vi träffades på Mulderbosch som ligger några km utanför Stellenbosch och som för oss svenskar nog är allra mest känt för sitt Rosé som man ser titt som tätt under svenska sommaren.

Här kan man förutom att prova vin, smaka på några av deras lövtunna pizzor, el beställa in en charkis/ostbricka. 
Fredric provade även deras Grappa som han tyckte var riktigt god och när man köpte en låda vin, fick man även med en flaska av deras egna olivolja. Trevligt!
Riktigt prisvärt ställe där en pizza och en flaska Rosé sammanlagt kostar runt 70 svenska kronor.
Var riktigt varmt igår så vi satt faktiskt inne men de har trevliga soffgrupper ute med fin utsikt om man kommer dit en lite svalare dag. När vi körde till Stellenbosch möttes vi av 38-graders värme och även hos oss där det alltid är lite svalare eftersom vi bor ganska nära havet, hade vi fortfarande 27-28 grader när vi gick och lade oss vid 23.00. Puh!
Mina fötter svullnade upp till två jätteklot igår och just nu känns det ganska skönt att vi ska flyga tillbaka till Sverige i mars eftersom jag säkerligen kommer få mer besvär med värmen ju längre graviditeten går. 

(Visited 153 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.