I jakt på kartor

Varje år vid den här tiden så är det dags att börja blicka fram mot nästa säsong och börja förberedelserna.

 Dels uppdaterar jag priser på de paket som vi erbjuder, och dels är det dags för den årliga kart-jakten.

Alla våra kunder får ju kartor och broschyrer av oss innan sin resa och dessa skickas från “svenska kontoret”- (läs min kära mor som pysslar, skriver ut och klipper vouchers m.m) så när vi får besök från Sverige, så är kravet att man tar med sig en bunt med kartor el vad det nu kan vara tillbaka till “svenska förrådet”.

Är i vissa fall helt hopplöst att få tag på rätt person som kan skicka broschyrer till oss här nere så många ggr plockar vi på oss lite här och där. Men nu har jag lyckats beställt hem hundratals nya krugerkartor, nya Sydafrika och Western Cape Kartor, Stellenbosch kartor och Kapstaden kartor.

Fredrics föräldrar landar ju om bara några dagar och hoppas nu inte att de tänkt köpa hem massa souvenirer för nu har vi.*harkel*…en del kartor och småelefanter som behöver skjuts till Sverige.

Dessutom brukar vi alltid betala för en extra resväska när vi flyger, enbart för detta ändamål.

Så om ni skymtar mig el Fredric vid broschyr-stället på flygplatsen el i livliga diskussioner på turistbyrån så vet ni vad vi håller på med…

Livet som småföretagare…

(Visited 70 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.