Min lilla örtlåda

Ni som följt bloggen ända sen start vet att jag tycker det är roligt att odla lite av varje, men att jag sällan lyckas hålla något vid liv…

 Är det inte en mullvad som förstör hela min gräsmatta (mitt STÖRSTA irritationsmoment under hela -2007) så har jag varit ute och guidat flera veckor åt gången så att allt hinner vissna innan jag kommer hem…

Men det kanske finns hopp även för mig 🙂

I somras lyckades jag hålla alla våra blommor levande ända tills vi åkte ner hit och även om jag inte själv kunde vara med (återigen en guidning som gjorde att jag var borta en längre period) så fick mina goa brorsöner skörda mina tomatplantor.

Och nu ska ni få se…

När mamsen var nere på besök så var hon och F ner till marknaden här utanför och handlade en låda med diverse örter. Och eftersom vi inte har någon trädgård, och jag inte haft tid att leta fina balkonlådor el vad det skulle kunna tänkas heta, så fick helt enkelt en vinlåda offras…för såna har vi ju ganska gott om i vårt hus..ha ha!
Steenberg är ju en av mina favoriter och jag tycker lådorna är snygga så perfekt att man kan få användning av dem även efter att innehållet är slut.

Och jävlaremig vad det växer!min lilla örtlåda

Kul att ha lite färska örter, trots att vi för sällan lagar mat här hemma när vi jobbar som vi gör…

Och appropå växter.

De här fina rosorna fick jag av bästa F idag..Bara för att. Älskar sånt!

(Visited 165 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.