Jag smälter bort!

Vet att jag kommer få NOLL sympati och att många av er säkert är trötta på att läsa om vårt varma, fina väder men det är nästan så att jag vill klaga lite över värmen..Men bara nästan..Nu har vi haft flera dagar i rad med temp över 40+ i skuggan och det blir….

…lite mycket.

 Man är konstant svettig och kämpar tappert med att försöka få i sig tillräckligt med vatten och inte enbart alkoholhaltiga drycker (läs öl) som ju är så läskande en varm sommardag.

På guesthouset finns ingen A/C så nu har jag börjat jobba hemifrån så mycket jag kan eftersom vår lägenhet är betydligt svalare och här kan jag ju ta ett snabbdopp i poolen el duscha kallt emellanåt…Men det räcker liksom inte…

Jag längtar efter temperaturer runt 25-30 igen… Skulle vara himla skönt med lite svalare väder…Men att klaga över värmen?

 Nej, det skulle aldrig falla mig in 😉

(Visited 36 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.