Madame Zingara är tillbaka!

Vill man uppleva en annorlunda och minnesvärd “Dinner Theatre” när man är i Kapstaden, ska man se till att boka biljetter till Madame Zingara´s “The Miracle Tour” som befinner sig nere i V & A Waterfront fram till juni.

Själva föreställningen huseras i ett specialdesignat spegeltält med rum för drygt 400 gäster och förutom sång, dans, akrobatik m.m så ingår även en 3-rätters middag.

Showen går av stapeln tis-lördagkvällar med insläpp kl 18.30 och biljetterna kostar mellan R385-R495 per person beroende på vilka platser man bokar.

MISSA INTE!

(Visited 116 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.