Lyckad Safari

Bor på Hippo Hollow för tillfället, strax utanför Krugerparken. Gruppen har haft 2 superfina safaridagar där vi sett “big 5” och vissa t om såg flera leoparder (!).
Imorgon bär det av mot Swaziland och sedan vidare till St Lucia.

Har en kanongrupp men har istället fått en riktig drake till lokal guide. Eftersom jag inte har arbetsvisum i Sydafrika för tillfället är jag här nere som reseledare/tolk och har diverse lokalguider med på de olika sträckorna. Är svårt att hålla tillbaka och låta andra guida men hittills har jag haft tur med riktigt trevliga guider, tills nu dvs.

Har en äldre dam med på bussen nu som borde ha slutat guida för ca 20 år sedan. Hon har ingen som helst entusiasm, folk hör inte vad hon säger på mikrofonen och hon är knappt ens trevlig mot gästerna….Bara 5 dagar kvar nu tills vi kommer ner till P.E och får tjejen som jag hade på förra resan så ser fram mot lite bättre sällskap om kvällarna om inte annat..Och där får jag förhoppningsvis även William, min favvo chaufför sedan länge som jag jobbat mycket ihop med.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.