Bara en vecka kvar i Sydafrika

Resan med nuvarande gruppen fortsätter gå som på räls 🙂
Vi har haft kanon väder hela vägen, solat, badat, vandrat, sett massa djur och nu befinner vi oss längs garden route.

“Draken” som jag kallade förra lokalguiden är äntligen borta och hon sa inte ens hejdå till mig på flygplatsen…ooops! Vi kom som ni förstår inte alls bra överens …

Men gruppen är helt fantastisk och det är superkul att guida igen. Har blivit tillfrågad om jag vill guida samma resa nästa säsong och just nu är jag oerhört taggad men vi får se. är mycket jag vill hinna med…

Knappa veckan kvar tills jag flyger tillbaks till Sverige. Kommer hem lagom till påsk och längtar faktiskt tillbaks till Sverige. Ser fram mot att få leka och gosa med mina brorsöner och självklart saknar jag pojkvännen oxå.
Har massa nya ideer för Sydafrikaexperten och tänkte jobba järnet hela april för att få ordning på lite nya paket etc som jag kan erbjuda sydafrikaresenärer s kommer ha fullt upp hela våren 🙂

(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.