Lunch med Jasper och hans familj

Idag bjöd vi Jasper och hans familj på lunch. Det blev ett besök på Spur och oj så spännande allting var!

 Visade sig att varken de vuxna el barnen någonsin ätit ute på restaurang tidigare. Deras yngsta son som är 3 år blev så till sig att han inte visste vart han skulle sitta el stå men sen kom kritor och ritblock in och då var det ok…

Så småningom vågade han sig även över till min sida och där satt han så snällt och tyst…en liten stund…

Det blev burgare och coca cola.

Jasper och hans fru Marian är paret som gör nyckelringarna som alla våra kunder får och nu under vintern blir det ekonomiskt väldigt tufft för dem eftersom turistsäsongen är över.

Därför har jag och Fredric bestämt oss för att det blir Jasper och hans familj vi kommer stötta i vårat företags “hjälpa till” projekt framöver. För varje bokning vi får, kommer 100kr oavkortat gå till Jasper och hans familj.

Deras äldsta son fick en grav CP-skada vid födseln och behöver 24-timmars assistans. Bara kostnaden för hans blöjor och läkemedel m.m kostar flera tusen varje månad. Han kan varken prata el röra sig.

svårt att få med hela familjen (speciellt minstingen) på bild

Efter maten tog Fredric med sig lillkillen Tau in i lekrummet medan jag och Marian gick in på Checkers och fyllde en kundvagn med mat till familjen.

 Det blev basvaror som potatis, ris, butternut, majsmjöl, kyckling, mjölk, smör m.m. Marian var alldeles tårögd när vi skildes åt och samtidigt som det skär i hjärtat att se denna underbara familj ha det så svårt, så känns det bra att ha kunnat göra NÅGONTING.
 Här vet man att man gör skillnad.
Vi har nu fått Jaspers bankdetaljer så att vi kan sätta in en slant till hyra och elektricitet m.m under tiden vi är i Sverige och sedan ses vi igen i september.

Hela familjen vill tacka alla ni som hjälpt till med bidrag. De är oerhört tacksamma och kan fortfarande inte förstå att det finns folk på andra sidan jorden som vill hjälpa dem.

GOD BLESS YOU ALL som de säger.

Vill man vara med och hjälpa till så kan man sätta in bidrag till konto: 1141 206 2292 och ange gärna Jasper som referens.

(Visited 88 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.