Nödlösning

När vi kör längre sträckor där det inte finns så många restauranger att stanna till vid, el som idag när jag jobbat från morgon till kväll och varken har tid el lust att fixa med mat, så blir det ibland att vi tar en paj på stående fot.

Är ungefär som att svänga förbi korvmojjen el bensinmacken hemma i Sverige…

Men istället för att det säljs korv i bröd, erbjuder nästan alla macker, farmstalls, Spar, Pick & Pay mfl en uppsjö av diverse “Pies”. Något som man även äter mycket av i England & Australien. Helt enkelt något slags kött/ grönsak i sås/gravy, inlindat i smördeg. De vanligaste smakerna är Steak, Chicken/mushroom, steak & Kidney (blä), Spinach & Feta el Steak & Pepper.

Nödlösning som funkar och i mitt tycke godare än de tråkiga trekantiga smörgåsarna med torr ost och skinka som man hittar överallt.

Ikväll ska vi fira vår kompis Ursula som fyller år i nästa vecka efter att vi åkt till Sverige. Ska käka middag på Myoga. Ett ställe jag länge velat prova så detta ser jag fram mot!

(Visited 67 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.