Lucka 9: Nu är vi på väg till Kapstaden igen

Ikväll lyfter planet mot Sydafrika och vår årliga resa för hela familjen börjar. Den här gången kommer vi vara borta 6 veckor och killarna är superladdade och har räknat ner i flera veckor.

På planet förra hösten

Wilmer som är 5.5 år nu, har ju en hel del minnen därifrån och längtar efter att få bada i poolen, dricka milkshake och att få leka med sin kompis Nathan. Charlie tycker likadant som storebror 😉

Först ska vi “landa” några dagar hemma hos Madde och sedan ska vi vara hus och hundvakt i en månad åt våra goda vänner i Wellington, för att avsluta med en vecka i Camps Bay, där vi får sällskap av stora delar av Fredrics familj.

Vi alla längtar efter värmen och ser sååå fram mot massa kvalitetstid tillsammans.

(Visited 160 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.