Lucka 7: Unembeza Boutique Lodge

Om man ska göra en safari i Krugerområdet, vill jag tipsa om detta lilla ställe som jag tycker man ska spendera några nätter på… Antingen före, el efter safarin: Unembeza Boutique Lodge****

 

Personligen hade jag valt att lägga några nätter här efter safarin, av den simpla anledningen att man efter tidiga morgonsafaris och flera dagar ute i vildmarken, kommer uppskatta några dagars avkoppling på det här stället extra mycket då.

Unembeza Boutique Lodge ligger i Hoedspruit Wildlife Estate och förutom att sola och bada vid poolen, el boka in sig på olika behandlingar i deras Spa, erbjuds en mängd andra aktiviteter.

Man kan hyra cyklar och utforska området runt lodgen där det finns antiloper, zebror och en mängd andra djur (inkl leopard), eller varför inte boka in er på en guidad tur längs den berömda Panorama-rutten och Blyde River Canyon. 

Rummen är lyxigt inredda och reser man som en familj, rekommenderar vi att boka deras Eco Villa som har 2 sovrum, stort vardagsrum och en egen liten pool.

Är man på bröllopsresa så bor man riktigt bra i deras Honeymoon Suite.

 

Hotellet har även en egen restaurang, där man erbjuder en 3-rätters middag varje kväll.

Pris för boendet på Unembeza startar på R1000 per person och natt inkl frukost.

Är man intresserad av ett paket som inkluderar detta boende så ska man kika på den HÄR resan.

 

(Visited 193 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.