Lucka 4: Random bilder

I dagens lucka har jag kort och gott valt ut 4 olika bilder…

Första bilden är tagen från Chapman´s peak Drive, med utsikt över stranden vid Noordhoek. Just den här platsen ligger lite extra varmt om hjärtat för att det var på den lilla bänken i högra hörnet som Fredric friade till mig en regnig och blåsig eftermiddag för lite drygt 3 år sedan.

Det här är en av de tuuuusentals bilder jag tagit när jag varit ute på safari. Något som jag aldrig kan få nog av och jag älskar att vara ute i bushen och inte veta vad som väntar runt hörnet…

En av många underbart vackra solnedgångar som man fått uppleva. Just den här bilden är tagen på Zambezi floden i Zambia på en av turerna som jag guidat uppe vid Viktoria fallen.

När vi jobbade på ett guesthouse i Stellenbosch, blev vi goda vänner med personalen och strax innan vi slutade där, tog vi med dem upp på Taffelberget eftersom ingen av dem varit där. En dag jag sent kommer glömma. Den glädjen alltså!

(Visited 116 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.