Lucka 2: Fira nyår i Kapstaden 2015

För er som kommer vara i Kapstaden över nyår, kommer här några tips på hur man kan fira in det nya året.

Är många ställen som redan nu börjar bli fullbokade så har ni inte klurat så mycket på nyårsfirandet än, är det hög tid att ta tag i detta nu.

Verkar vara “Bond-tema” som gäller på ett flertal restauranger, och som vanligt, erbjuder de flesta restauranger nere i Waterfront 4 el 5-rätters middag inkl ett glas bubbel.
Priserna börjar från ca R1500 per person och uppåt + dricks 10%.

Alla restauranger kräver
50-100% deposition för att bekräfta en bokning och denna deposition brukar man kunna betala med kort.

Är man ute efter fyrverkerier så är det nere vid Waterfront man ska vara men se till att ni har bokat bord på någon av restaurangerna eftersom det är packat med folk. Belthazar, Hildebrand, Quay Four el Harbour House är exempel på restauranger nere i Waterfront som alla erbjuder något särskilt på nyårsafton.

Om man inte måste vara nere vid Waterfront och är ute efter en god middag, kan jag varmt rekommendera La Mouette i Sea Point, som alltid brukar leverera. Här kostar 7-rätters meny R950 och vill man ha vinpaket till, R1200 per person.  

Är man ute efter riktigt party med mycket musik, drinkar och klubb-feeling så är Grand Café, Shimmy´s Beach Club el The Bungalow säkra kort.

Kirstenbosch Botanical Garden har som vanligt sin nyårskoncert och i år är det Jeremy Loops & Grassy Spark som spelar.

(Visited 364 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.