Lucka 18: Min första safari

Idag är det Therese som berättar om sin första safari-upplevelse i Krugerparken:

Jag hade tur och fick se leopard nästan direkt på morgonen efter att vi kört in i Krugerparken, och elefanter dök det upp strax därefter. Svarta noshörningar och en ståtlig lejonhanne fick vi se på kvällen, men en av de stunder jag kanske mest uppskattade under hela safarin skedde morgonen efter då en grupp lejonhonor och halvvuxna ungar länge vilade och lekte om vartannat runtom vår jeep.

En hjord med bufflar kompletterade big five strax innan vi lämnade Kruger. Men nog för att det var kul att kunna ”bocka av” big five, var det ändå lika fantastiskt att se zebror, flodhästar, vårtsvin och alla andra stora och små djur man tidigare bara sett på skärm.

Inte minst min favorit – giraff!

/Therese

(Visited 176 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.