Lucka 16: Hunneyball House i Stellenbosch

Hunneyball House är ett av de guesthouses i Stellenbosch som vi använder allra mest.

Dels är läget bra, i utkanten av själva centrum men på gångavstånd till flesta restauranger osv, dels så är paret som driver Hunneyball House: Jim och Marie, väldigt trevliga och omtänksamma.

Det är i mitt tycke en av de viktigaste aspekterna när vi väljer ut vilka ställen vi helst rekommenderar till våra kunder. Självklart ska boendet vara ok. Rena och fräscha rum, bra frukost osv… men det är också viktigt att allt runt omkring funkar bra. Har man en bra relation med ägaren el managern på plats så underlättar det vårat arbete.

Marie är svenska och Jim som är Sydafrikansk, har också bott i Sverige under många år och en sådan sak hjälper när man har kunder som tycker det är svårt med engelskan t. ex.

Jim erbjuder även riktigt bra guidade dagsutflykter och rent generellt så är personalen på Hunneyball House mycket hjälpsamma med tips på aktiviteter, restaurangbokningar m.m.

Enda nackdelen är att man inte har A/C på rummen så är man känslig för värmen och ska resa mellan jan-mars, så är detta något att hålla i åtanke när man väljer boende i Stellenbosch eftersom temperaturena ofta ligger långt över 30-strecket de månaderna.

Vill man slippa ha hyrbil och köra runt på egen hand, har vi det HÄR paketet där alla transfers ingår mellan de olika boendena och Hunneyball House är ett av stoppen i den resan.

Pris på Hunneyball House: Från R720 per person och natt inkl frukost.

(Visited 313 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.