lokala val i Sydafrika

Tor Billgren skriver ofta väldigt intressanta artiklar åt bl a Sydsvenskan och på hans blogg idag kan man läsa om de lokala valen i Sydafrika nu på onsdag.

Är ju på lokal nivå som förändringar enklast kan ske.

 Jag personligen hoppas att DA kommer knappa in på ANC och kanske få några fler kommuner att styra över (inte minst för att ANC ska få någon slags opposition, även om DA också har en hel del problem).

Politiken i Sydafrika är minst sagt rörig med många stora egon som bråkar om vem som ska styra de olika partierna, pajkastning på varandra och stora problem med korruption etc.
Tor förklarar väldigt bra i sitt inlägg om några av alla de problem som finns och hur det politiska läget ser ut. Läs mer HÄR.

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “lokala val i Sydafrika
  1. Anonym skriver:

    Tjena!

    Vi får innerligt hoppas att DA med Helen Zille i spetsen får många röster!! Det behövs verkligen en motpart och någon som kan sätta en nagel i ögat på clownen/våldtäktsmannen/presidenten/bigamisten/förskingraren Jacob Zuma och hans korrupta följeslagare! Den som lever får se!
    Ha en underbar helg!

    Mvh/ Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.