Lär er surfa med Cape Adventures

Nu när mina kompisar åkt hem är dags att ta tag i LCHF dieten ordentligt igen. Under tiden som de varit här så har det gått förvånansvärt bra att skippa kolhydraterna och sockret i maten, men desto svårare att hålla sig borta från vinet…
Så nu är det dags för 2 helvita veckor och sedan bara alkohol vid speciella tillfällen…Blir nog den svåraste biten eftersom vin är min största last här i livet!
Ja, ja… Ska till vindistrikten imorgon och har redan nu bestämt att det blir jag som kör så är det problemet löst..
Brorsorna har åkt till Muizenberg ihop med Kenneth på Cape Adventures för en surflektion. Även en av våra kunder: Henrik hakade på 🙂
En surfdag med Kenneth kostar R695 per person och han har inga schemalagda dagar men är man några stycken, så kan man ta kontakt med mig så får vi se om han är tillgänglig 🙂 En kul upplevelse som man inte får missa när man är i Kapstaden!

Denna fina surfbild tog bästa Madde, och nej det är INTE Fredric som surfar 😉

Kenneth anordnar dessutom flera andra dagsutflykter till Vindistrikten, Godahoppsudden och Kåkstäderna. Om ni skickar mig era datum som ni är i Kapstaden med vilken av utflykterna ni är intresserade av så kan jag kolla vilka datum som kan passa och hjälpa er boka.

Kenneth hämtar upp er från ert hotell och ni betalar direkt på plats.

Enklare kan det inte bli 🙂

minna@sydafrikaexperten.se

(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.