Långhelg i Sydafrika

Idag firas den Nationella kvinno-dagen här i Sydafrika och detta är en av årets många helgdagar…vet inget annat land med så många sk “public holidays”. Så de flesta med “vanliga” jobb är lediga och kan njuta av en lång-helg.

Själv befinner jag mig just nu ute på Featherbed Nature Reserve i Knysna där vi gjort en trevlig vandring genom skogen och nu äter lunch. I Eftermiddag ska vi besöka Monkeyland strax utanför Plettenberg Bay. 
Mrs F har varit på ypperligt bra humör senaste dagarna trots dåligt väder så hoppas det håller i sig.
Har varit svinkallt de senaste dagarna och regnet öser ner…längtar till östkusten och värmen. Imorgon flyger vi till Durban och då kan jag förhoppningsvis bära sandaler igen….
(Visited 83 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.