Kommit iordning

Igår var vi lediga och då fortsatte vi komma iordning i lägenheten…Tar sin lilla tid men det kan ju också bero på att vi hittat på lite annat också. Berättade för några veckor om ett lunch erbjudande vi köpte via Groupon. En 2 rätters lunch inkl vin för två pers på Hazendal vingård för R110!

Var jättefint väder igår så då passade vi på att utnyttja vår kupong. Hazendal ligger strax utanför Stellenbosch. Maten är ganska enkel men rejäla portioner till bra priser så ett bra lunch ställe… Vi käkade club sandwich och delade sen på en ostbricka. ..Hazendal

På vägen hem plockade jag kallor längs vägkanten.

vår “matsal”

Älskar den här tiden på året med alla blommor!

Vardagsrum

Fler bilder på lägenheten kommer snart….
(Visited 66 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.