Knappt en månad kvar…

Till beräknat datum för bebis….

Kommer ju med största sannolikhet inte ske just den 30 maj men nu har förberedelserna börjat på riktigt…Är inställd på att jag mycket väl kan gå över tiden men vill hinna färdigt de bokningar jag sitter med och hinna jobba ikapp så gott det går den närmaste veckan ifall att bebis bestämmer sig för att komma tidigt.

Magen för ett par veckor sedan…

Därför kan jag heller inte ta mot några fler jul och nyårsbokningar utan rekommenderar folk att antingen leta själva på nätet, el ta kontakt med någon av de andra researrangörerna. Börjar bli extremt uppbokat överallt så har ni planer på att spendera jul el nyår i Kapstaden el längs Garden Route så är det hög tid att man bokar nu.

Tanken för oss är att vi kommer köra på halvfart hela maj och sedan ha kontoret helt stängt under juni månad… Men det beror ju såklart på hur allt fortlöper med graviditeten…

Nu….Dags att deklarera och sedan blir det dagliga dosen av glass. Har inte haft några riktiga gravid-cravings som så …men den här slinker alltid ner:

(Visited 82 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.