Julkalender med Sydafrika-tema

Har ju varit riktigt dåligt med inlägg på bloggen senaste månaderna…Beror självklart till stor del på att dygnets timmar inte riktigt räcker till som nybliven mamma…men också för att jag helt enkelt “fastnat” och haft en släng av bloggtorka.

Efter 7 års bloggande så känns det ibland som att man upprepar sig heeela tiden..men nu när jag kikat lite på statistiken, så är det många av de äldre inläggen som gör att folk hamnar här och när jag väl tänker efter, så kan det ha gått flera år sedan jag skrev om vissa, ganska självklara saker…

Nu börjar jag få lust att skriva igen och även om inte tiden alltid räcker till så finns iallafall viljan där och det är ju det viktigaste.

Så….Imorgon börjar min egna lilla variant av en julkalender.

Flesta bloggar kommer köra nya erbjudanden och rabatter som de fått ihop hos olika sponsorer, men så ser inte min kalender ut.

Däremot kommer den som är intresserad av Sydafrika, få massa info, tips och förhoppningsvis även ny inspiration under de kommande veckorna.

Ni hänger med hoppas jag!?

Har en ganska bra idé om vad jag vill att de olika luckorna ska vara fyllda med, men är 2-3 luckor som jag fortfarande klurar på så om ni har något speciellt ni gärna vill att jag tar upp, förklarar el ni undrar över… Hör av er! I´m all yours!…

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
One comment on “Julkalender med Sydafrika-tema
  1. Jättekul tycker vi som kommer til Sydafrika om 27 dagar 🙂 Ser fram mot att läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.