Jobba som volontär i Sydafrika

Jag får ju mail och frågor om allt möjligt som rör Sydafrika och på sistone har jag märkt av ett allt större intresse för volontär-resor. Detta är inget vi på Sydafrikaexperten förmedlar el erbjuder, men däremot kan jag rekommendera min vän Sofia´s företag Intern South Africa.

Sofia har lång erfarenhet som socionom och har ett imponerande kontaktnät här i Kapstaden och vet vilka områden och organisationer som behöver hjälp och som skulle ha nytta av volontärer. Hon skräddarsyr ihop en volontär-upplevelse utifrån din expertis, erfarenhet och intressen så att både du som volontär och organisationerna i fråga, får ut det mesta möjliga av utbytet.

Jag och Sofia vid ett av hennes projekt förra året.

Sofia är superduktig och oerhört professionell och jag har jättestort förtroende för henne.

Så vill man göra skillnad under sin Sydafrika-resa, el planerar att göra sin praktik i Kapstaden om man kanske själv pluggar inom något relaterat till “Community & Social development”, ta kontakt med Sofia på:

info@internsouthafrica.com   

(Visited 72 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.