Jobba hos oss

Har fått massa ansökningar för jobbet hos oss till hösten som man kan läsa mer om HÄR och egentligen gick ansökningstiden ut igår men eftersom jag inte kommer ha tid att gå igenom dessa ansökningar förrän i slutet av nästa vecka, så har man fortfarande chans att skicka en ansökan.

Sista ansökningsdag nu: 5 juni.

Så om någon är intresserad av att jobba en säsong (och förhoppningsvis även längre) hos oss i Sydafrika, eller om ni vet någon annan som skulle passa för jobbet, hör av er!

Jag och Inka, förra säsongens trainee gör vinprovning

(Visited 92 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.