Internet krånglar…igen

Gah!
Har bott i huset som vi hyr i snart en vecka och allt är verkligen toppen…förutom en liten detalj, nämligen internet.
Kommer ta ett tag innan vårt internet företag kommer ha kopplat ihop vårt konto med telkom-linan som är i huset (kan ta allt mellan 1 dag-6 veckor, snacka om att gardera sig) och i vanliga fall brukar vi dela internet via våra telefoner men tyvärr verkar vi bo mitt i ett svart hål…helt utan 3G täckning!

Så just nu typ bor vi på Somerset West Mall där det finns gratis Wi-Fi.
Ber därför om ursäkt ifall ni mailat oss och inte fått svar…Har liksom hamnat liiite efter…

Har inte hunnit ta så många kort på huset än men det kommer….Blev det möblerade huset och det är ett äldre par som äger det och de har lämnat kvar ALLA sina saker så känns lite väl plottrigt och en del tavlor och annat som bara MÅSTE plockas bort.. men det andra vänjer man sig nog vid. Är ganska skönt att slippa hela flytta-ur förrådet kaoset den här vändan.

Spenderar så mycket tid vi bara kan i den här delen av huset:

Sommarvärmen är här och vi har haft temp mellan 25-30 grader i princip hela tiden. Blåser som vanligt riktigt mycket vissa dagar men som idag har vi haft helt fantastiskt väder så på eftermiddagarna försöker vi njuta.

Idag fick vi besök av ingen mindre än…..Batman!

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Internet krånglar…igen
  1. FREEDOMtravel skriver:

    Vad fint det ser ut! Alltid jobbigt att inte ha Internet dock… gissar att vi kommer ha problem med det till och från under vår Europaresa (ett år med husbil i Europa med start om två veckor!:))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.