Inspiration från Sydafrika

Som många av er vet, så äter jag LCHF så gott jag kan.. (Förutom de ggr någon har med sig Ostbågar från Sverige)…Och det är inga som helst problem här i Sydafrika, även om det inte alls är ett lika kännt begrepp som hemma i Sverige…

En av Sveriges största profiler inom LCHF är Monique Forslund, som själv är från Sydafrika och just nu befinner hon sig här nere.
Jag brukar läsa hennes blogg eftersom hon själv är bosatt i mina gamla hemtrakter i Karlstad och ger många bra tips om LCHF…Självklart har hennes blogg väldigt mycket fokus på just LCHF men hon tar ofta många bra bilder och fullkomligen ÄLSKAR sitt hemland så kika gärna in på hennes blogg om ni vill bli inspirerade och läsa om Kapstaden med omgivning. Hennes blogg hittar ni HÄR.

En annan känd profil inom samma ämne är Kostdoktorn, (som också bor hemma i Värmland 🙂 ) och även han kommer ner hit för att föreläsa om LCHF..Kul!

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.