I´m back!

Efter mycket om och men så tror de sig ha fixat vårat internet. Får se hur lång tid det tar innan vi har nästa break down, men nu håller vi tummarna.

 Orkar inte ens gå in på vad som varit problemet eftersom hela grejen är så jäkla korkat, men nu försöker jag jobba ikapp så snabbt det bara går…

Happy Valentines allihopa!

Själv är jag inget stort fan av påhittade helgdagar och tycker man ska vara mån om sin kärlek och skämma bort varandra i vardagen, men hoppas ni som gillar Alla hjärtans dag, verkligen får en supermysig dag/kväll.

För vår del blir det “take away” middag och en flaska rött 🙂

(Visited 34 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.