Bra restaurang i Kapstadens Waterfront

I helgen var vi helt lediga pågrund av internetproblem och hade inte mycket annat val än att slappna av och bara vara.

På lördagmorgonen åkte vi in till Kapstaden för att äta frukost på Maddes marknad: City Bowl Market on Hope . Detta är en lördagsmarknad med fokus på mat och här hittar man allt från fräsha sallader, till nybakat bröd, sushi, ett grönsaksstånd, slaktare, goda choklader, blommor, kaffe, ost, m.m

Kanonfräscha sallader gjorda av “Salad lover”

Själva lokalen är i en gammal historisk byggnad och hela stället känns väldigt intimt och personligt. Supermysigt ställe!

Senare på dagen gick vi på bio och på kvällen avnjöt vi en fantastisk köttbit på Belthazar nere vid Waterfront.

Själv är jag inget jättefan av Waterfront. Tycker det är på tok för turistigt och alltid för mycket folk, plus att restaurangerna vet verkligen hur man tar betalt… MEN det finns några undantag som jag ändå gärna besöker och ett av dem är Belthazar.

Supergoda kötträtter och en imponerande vinlista el vad sägs om 200 vin “by the glass”. Löjligt höga mark ups på vinerna..såklart… men ändå kul att det finns och på det stora hela är det en riktigt trevlig restaurangupplevelse!

(Visited 83 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.