I´m back!

Frisknat till och nu tillbaka på jobbet som vanligt igen. Fortfarande grymt besviken över att jag missade TUR mässan förra veckan men inget att göra åt det. Istället har jag försökt joba ikapp med allt som hamnade i skymundan under flytten från Sydafrika. Har dessutom fått flera sista minuten bokningar i April så det är ju riktigt kul! Just nu sitter jag och sätter ihop nya paket inför nästa säsong. Känner mig sååååå taggad! Om man kollar tillbaka på säsongen som varit så är det bara att konstatera att nästan alla mina kunder kör längs Garden Route så jag kommer lägga lite extra fokus på det, men också på att få fler att upptäcka andra områden som inte är lika kända. Inget fel i Garden Route, men Sydafrika är ett jättestort land med så mycket mer att upptäcka! Och nu börar jag få andra och tredjegångs resenärer som redan kört längs Garden Route och är nyfikna på de mindre turistiga områdena. Kul! Jag planerar även att erbjuda lite rabatt till er som bokar i god tid så håll utkik! Och om ihåg att jag även länkar till en hel del mysiga Guesthouses etc på Facebook som inte alltid kommer upp på bloggen.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.