Hyr hus utanför Kapstaden

För den som vill ha självhushåll och slippa bo på hotell erbjuder Sydafrikaexperten nu ett antal hus och lägenheter att hyra nere på Kaphalvön.

Jag har fått tillgång till en databas med nästan 100 olika boende alternativ och alla hus och lägenheter håller riktigt hög klass.

Perfekt om man reser en hel familj eller kanske flera par som reser tillsammans och vill kunna laga lite mat, grilla och ha tillgång till egen pool. Stränderna i Kapstaden är fina men atlantvattnet riktigt kallt (9-10 grader) så på så sätt är False Bay och orter som Kalk Bay, Fish Hoek och Simons Town ett bättre alternativ för den som vill bada i havet även om temperaturerna sällan når 20 graders gränsen här heller 🙂

Förutom stränderna så finns det många fina naturområden för den som gillar att vandra och vill man spela golf finns ett flertal riktigt bra banor i området.
För vinälskaren ligger ett antal trevliga vingårdar på lagomt avstånd och vill man in till Kapstaden så tar det bara ca 30-40 min med bil.

Kanon läge helt enkelt!
Kommer välja ut ett par favoriter nu under veckan och lägga upp lite bilder och mer info men detta är något jag tror och hoppas kommer bli väldigt populärt.

Är man intresserad av att hyra ett semesterhus så är det bara att maila mig: info@sydafrikaexperten.se och ge mig lite mer info som datum, antal personer, hur många sovrum ni vill ha och om ni har några önskemål på område etc så hjälper jag er att boka.
(Visited 279 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.