Home sweet home…

Håller nu på och packar ihop mina saker hemma hos mina vänner och flyger tillbaka hem till Kapstaden i eftermiddag. Mår fortfarande inte hundra men måste ta mig ner till kaphalvön och börja titta på lite hus…Vill helst kunna flytta in redan 1 Oct och dagarna bara flyger iväg.

Har bokat flyg hos www.kulula.com och de är ett riktigt roligt flygbolag som verkligen tänjer på gränserna. Istället för att ha en vanlig säkerhetsgenomgång som någon knappt lyssnar på vid start, har de ändrat texten en hel del till en väldigt ironisk och kul grej.

Och igår när jag skulle ringa deras kundservice så är det ju en röst som ger en olika nummer att trycka beroende på vilket ärende man har och jag var tvungen att skratta när han sa: “And if you want to become South Africa’s next president, press 4”

Only at Kulula 🙂

Och vad kostar det att flyga mellan Johannesburg och Kapstaden då? Jo eftersom jag bokade väldigt sent fick jag betala nästan R900 men i vanliga fall brukar man kunna hitta flyg för ca R579-600 enkel resa.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.