Bra erbjudande i Kapstaden

Ett av mina favorit hotell i Kapstaden: Bantry Bay Luxury Suites kör för tillfället ett riktigt bra erbjudande: För bokningar fram till 30 Jan nästa år kan man bo 3 nätter och bara betala för 2. Eller bo 6 nätter och betala för 4.
Bantry Bay är ett område mellan Camps Bay och Waterfront och detta hotellet är ett sk “all suite hotel” där alla rum har sovrum, vardagsrum och ett litet kök.


Frukost ingår givetvis i priset men ibland kan det vara skönt att kunna laga lite lättare mat och ha lite mer utrymme. Priset i vanliga fall ligger runt R910 per person och natt fram till mitten av Dec och sen går det upp till ca R1110 per person och natt. Men med erbjudandet blir det inte mycket dyrare att bo på Bantry Bay Luxury Suites än något av de lite billigare Guesthouses…

Helt klart en av mina personliga favoriter så har ni inte bokat ert boende i Kapstaden än, kika på detta alternativ.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.