Hemlängtan

Nu har nedräkningen börjat. Om exakt en månad så sitter vi på planet hem.

Till underbara Kapstaden.

Sydafrika, landet där jag till slut, efter 15 års flackande världen runt, äntligen hittade mitt lugn.
Enda platsen där jag slipper rastlösheten och den där känslan av att det måste hända något, att jag hela tiden måste vara på väg mot något nytt.
I Sydafrika är jag helt tillfreds, nöjd med tillvaron och njuter av att utforska och lära känna detta fantastiska land på djupet. Ju mer jag lär känna henne, desto mer förälskad blir jag.

Vi kommer självklart alltid återvända till Sverige, och förmodligen kommer perioderna i Sverige bli mer frekventa och kanske också längre nu när vi fått Wilmer, men rent spontant så känns Kapstaden mest hemma.

 Och vilken hemlängtan vi har!

På våra promenader har jag och Fredric börjat prata om våra vänner som vi inte sett på ett halvår, som inte träffat vår lille prins än, om vilka restauranger vi saknar mest, om det härliga vädret och det lugnare tempot. Om vårt stundande bröllop och det intensiva men väldigt spännande året som ligger framför oss. Så mycket kul som händer!

Sverige har varit bra och precis det vi behövde just nu. Vi har fått en stor dos av kvalitetstid med våra familjer och hunnit landa i föräldraskapet och hela den omställningen som det naturligtvis är att få barn….Men nu är vi som sagt redo att åka hem.

till detta:

(Visited 59 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Hemlängtan
  1. Bokcaféet i byn skriver:

    Härliga foton! Förstår att ni längtar hem, inte minst nu när mörkret och hösten gör sitt intåg över Sverige.
    kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.